PROIECTE

NORD RESIDENCES 2

Am inceput constructia noului bloc Nord Residences 2! Situat intr-o locatie premium, in zona Tomis Nord-Rustic, pe strada Murelor nr. 11, in apropierea centrelor comerciale Maritimo, Tom, a Spitalului Privat Euromaterna si aproape de arterele principale ale orasului, astfel ajungandu-se usor in diferite puncte de interes si in statiunea Mamaia.

 • citeste mai mult

  Acesta va avea 7 etaje si parcare subterana, urmand a fi finalizat in anul 2017. La fel ca primul proiect si la Nord Residences 2, constructia este realizata din cadre de beton (plansee, stalpi, grinzi, diafragme) zidaria fiind realizata din BCA tip Celco cu termoizolatie din polistiren de 10 cm EPS80, rezultand o grosime de 40 cm a peretelui exterior ce garanteaza o izolare impecabila a apartamentelor.

   

  Apartamentele disponibile vor avea configurari de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 58.33 mp si 105.12 m2 construiti, la preturi pentru orice buzunar. Intrucat apartamentele de 3 camere sunt cele mai populare printre clientii nostri, acestea vor fi disponibile in 6 variante – Tip A – 80.54 mp, Tip B – 68 mp, Tip C – 59.93 mp, Tip D – 58.33 mp, Tip E – 78.69 mp, Tip F – 75.5 mp. Apartamentele se vor preda la stadiul semifinisat (interiorul la alb, sape turnate, ferestre cu geam termopan pe profil PVC Rehau, usa metalica la intrare, instalatiile sanitara, electrica si de gaz in apartament) pentru a-i da posibilitatea cumparatorului de a-si personaliza locuinta. Preturile imobilelor pornesc de la 34000 euro. Acestea includ TVA de 5%.

  Facilitam procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Clientii nostri beneficiaza de taxe notariale reduse si de siguranta sporita a tranzactiilor

NORD RESIDENCES

Nord Residences este primul proiect dezvoltat de Erimar Building, care a avut un real succes pe piata din Constanta. Cu peste 100 de apartamente vandute, Nord Residences este o constructie solida, realizata din cadre de beton (plansee, stalpi, grinzi, diafragme), zidaria fiind realizata din BCA tip Celco cu termoizolatie din polistiren de 10 cm EPS80, rezultand o grosime de 40 cm a peretelui exterior ce garanteaza o izolare impecabila a apartamentelor.

 • citeste mai mult

  Planseele dintre etaje sunt de 15 cm grosime, sub care se va aplica un strat de polistiren extrudat de 3 cm grosime. Sapa mecanizata de cca. 10 cm grosime ajuta la obtinerea unei izolari termice si fonice excelente. Peretii interiori sunt realizati din BCA  tip Celco, acoperiti cu tencuieli mecanizate peste care se va aplica glet si vopsea lavabila .

   

  Instalatiile de incalzire sunt realizate din PPR, rezistent la peste 6 atmosfere, teava avand multistrat cu bariera de oxigen. Tamplaria PVC este prevazuta cu 5 camere tip Rehau, geam dublu cu o izolatie termica si fonica superioara, reducand zgomotul pana la 34 de decibeli. Blocul se incadreaza in clasa energetica A.

   

  Imobilul este prevazut cu 2 lifturi Kleemann generoase de 6 persoane, care pleaca din subsolul blocului. Locurile de parcare sunt de 2 tipuri, la subsolul si la parterul blocului.

   

  Apartamentele se predau la stadiul semifinisat (interiorul la alb, sape turnate, ferestre cu geam termopan pe profil PVC Rehau, usa metalica la intrare, instalatiile sanitara, electrica si de gaz in apartament) pentru a-i da posibilitatea cumparatorului sa-si personalizeze locuinta. In prezent, in complexul Nord Residences exista si posibilitatea achizitiei garsonierelor la cheie, la pretul de 37500 euro.

   

  Facilitam procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Clientii nostri beneficiaza de taxe notariale reduse si de siguranta sporita a tranzactiilor

   

© copyright Erimar Building 2016